filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Explozie de modele Fujifilm la CES | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> IT&C >> Explozie de modele Fujifilm la CES
Explozie de modele Fujifilm la CES

Explozie de modele Fujifilm la CES

Oricine a urmărit piaţa foto în ultima vreme a observat că anul 2011 nu a adus foarte multe modele noi. Practic, noutăţile au fost mai mult în sectorul compactelor şi al bridge-urilor. „Marii jucători” pe piaţa DSLR-urilor nu au avut o activitate foarte intensă. În aceste condiţii, alte companii încearcă să intre în atenţia publicului.

 

fujifilm

În aşteptarea târgului CES, compania Fujifilm a anunţat că va prezenta nu mai puţin de 19 noi modele de aparate foto. Anunţul are natura de a surprinde, deoarece nimeni nu se aştepta ca japonezii să lanseze atât de multe produse simultan. Aparatele foto anunţate nu sunt revoluţionare pe nici un plan, iar din ofertă lipseşte (în continuare) un nou DSLR. Se pare că firma japoneză a renunţat la acest sector, însă va lansa noul X-S1, care este foarte asemănător (ca formă) cu un DSLR, însă este dotat cu senzor „compact”, iar obiectivele nu sunt interschimbabile

x-s1

X-S1 este continuatorul seriei „premium”, din care mai fac parte modelele X10 şi X100. Aparatul seamănă cu un DSLR, dar este un superzoom, cu obiectiv echivalent 24-624 mm şi senzor de 12 megapixeli şi 2/3 ţoli.

f770

Fujifilm va actualiza şi seria F, regina compactelor companiei. Modelele F au caracteristici impresionante: senzor EXR şi factori de zoom neobişnuiţi pentru compacte (20x pentru F770 şi F750, 15x pentru F660). Aceste modele sunt optimizate pentru lucrul în lumină redusă. Cel mai ieftin aparat din noua gamă F va fi F660. F770 este capabil să fotografieze în mod RAW şi are receptor GPS.

t400

Dacă nu aveţi nevoie de senzorii EXR, vă veţi putea mulţumi cu un compact din seria T. Diferenţele dintre noile modele T-400 şi T-350 se rezumă la rezoluţie (16 vs. 14 megapixeli). Cele două modele sunt dotate cu recunoaştere facială, filmare 720p, zoom optic 10x şi ecrane LCD cu diagonala de trei ţoli.

xp150

Gama XP se adresează celor care caută aparate foto compacte protejate contra prafului şi apei. Dacă modelul XP10 nu a impresionat foarte puternic, noile modele arată cu totul diferit, promiţând mai mult. XP150 şi XP100 rezistă la scufundări de până la 10 metri adâncime, căderi de la înălţimi de până la trei metri, temperaturi de până la -10 grade Celsius şi sunt rezistente la praf şi zgârieturi. XP150 este dotat şi cu senzor GPS. Fujifilm propune şi un model mai ieftin, XP50. Acesta are aceleaşi caracteristici tehnice ca şi cele două modele menţionate mai sus, însă nu este atât de protejat.

Acestea sunt doar câteva dintre modelele pe care Fujifilm le va lansa la CES. Pentru lista completă şi mai multe amănunte, vă rog să accesaţi pagina producătorului.

Sursa articol: Chip.ro
Explozie de modele Fujifilm la CES

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor