filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Descoperirea care i-a şocat pe creditori. Ce a făcut o femeie cu cadavrul mamei sale | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Socant >> Descoperirea care i-a şocat pe creditori. Ce a făcut o femeie cu cadavrul mamei sale
Descoperirea care i-a şocat pe creditori. Ce a făcut o femeie cu cadavrul mamei sale

Descoperirea care i-a şocat pe creditori. Ce a făcut o femeie cu cadavrul mamei sale

A stat sub acelaşi acoperiş cu un cadavru timp de opt luni. Este vorba de o femeie din Germania, care nu a avut bani să-şi înmormânteze mama. Descoperirea şocantă a fost făcută de creditori, care veniseră să recupereze nişte datorii. Au găsit însă un cadavru în descompunere.

Cazul care a îngrozit autorităţile a avut loc în Munchen, Germania. O femeie de 39 de ani, care trăia numai din ajutorul de şomaj, nu şi-a înmormântat mama şi a stat cu cadavrul acesteia sub acelaşi acoperiş, scrie edition.myjoyonline.com.

Mama sa femeii a murit în luna iulie, anul trecut, la 70 de ani, iar ea nu a avut bani pentru înmormântare. A preferat să ţină cadavrul mamei sale în casă, în singura cameră în care locuiau amândouă, în Munchen, fără să ştie că, în astfel de cazuri, statul german oferă ajutoare de înmormântare de 3.200 de euro.

Descoperirea şocantă a fost făcută de creditori, care veniseră să recupereze datoriile mamei sale.

Autorităţile au dus-o pe fiica femeii decedate la un spital de psihiatrie, unde ea a cerut să fie internată. Acum, autorităţile încearcă să afle dacă femeia a încasat fraudulos şi pensia mamei sale.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About Realitatea.net