filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Creatura misterioasa, descoperita pe o plaja | UrbanNews
Get a site
Monday, September 21, 2020
Ultima oră
Home >> UrbanLife >> Ciudatenii >> Creatura misterioasa, descoperita pe o plaja
Creatura misterioasa, descoperita pe o plaja

Creatura misterioasa, descoperita pe o plaja

Corpul unei creaturi misterioase l-a ingrozit pe Peter Bailey din Tenby, Tara Galilor. Fotografiile facute de acesta pe o plaja din zona au facut furori pe Internet.

Trupul ciudatei creaturi a fost descoperit de tanarul in varsta de 27 ani in timp ce acesta isi plimba cainele. Desi marile agentii de presa au preluat materialul, multi jurnalisti inca sunt sceptici in privinta autenticitatii pozelor. Dar cine nu e sceptic in era Photoshop-ului?

“Imi plimbam cainele pe plaja. Era o seara absolut normala, cu nimic deosebita de altele. La un moment dat, cainele meu a inceput sa se poarteciudat, sa latre si sa se invarta in cerc. Am fugit catre el si atunci am descoperit aceasta creatura fioroasa”, spune tanarul, citat de Huffington Post.

La inceput am crezut ca e vorba de cadavrul unui cal, uitandu-ma la forma capului, dar apoi am constatat ca are gheare mari, ca de urs. Corpul sau semana cu cel al unui porc. Alt lucru care m-a socat a fost ca nu mirosea deloc”, a incheiat tanarul.

Dr. Dan Forman de la Swansea University’s College of Science sustine ca e greu de spus despre ce e vorba, dar, judecand dupa dimensiunea animalului si faptul ca are cinci degete, ar putea fi vorba despre un bursuc.

descoperire aproape similara a fost facuta in iulie 2008 pe o plaja din Long Island, SUA.

Sursa articol: Ziare.com

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About Inna Zaharia