filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Cel mai bun actor, in viziunea lui Anthony Hopkins | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Show-Biz >> Cel mai bun actor, in viziunea lui Anthony Hopkins
Cel mai bun actor, in viziunea lui Anthony Hopkins

Cel mai bun actor, in viziunea lui Anthony Hopkins

Daca te intrebai la ce se uita intr-o dupa-amiaza plicticoasa actorul Anthony Hopkins, afla ca la Breaking Bad. E drept, actorul nu l-a vazut la TV, insa in ultimele doua saptamani a facut un maraton Breaking Bad, serial abia terminat, ajungand la concluzia ca nimic nu se compara cu acesta si cu prestatia lui Bryan Cranston.

Actorul a mers chiar mai departe. Impresionat de prestatia lui Cranston, pe care probabil il asteapta o sumedenie de oferte de la Hollywood, dupa acest serial, acesta i-a scris un email, care a fost postat ulterior pe Facebook, conform ContactMusic.

In scrisoare, actorul, unul dintre titanii de la Hollywood, ii scrie mai tanarului coleg de breasla: “Prestatia ta ca Walter White este cea mai buna pe care am vazut-o vreodata”, subliniind acest ultim cuvant si dand de inteles ca se refera la toti actorii si la toate rolurile acestora.

In continuare se refera la prestatia acestuia folosind termeni ca “spectaculos” si “ametitor”.

Legat de serial, Hopkins mentioneaza ca “ceea ce a pornit ca o comedie neagra s-a transformat intr-un labirint sangeros, distrugere si iad”. Compara serialul cu o tragedie greceasca sau chiar o productie de-a lui Shakespeare.

“Ati dat clasa in ceea ce priveste actoria”, mai sustine Hopkins, care isi incheie epistola semnandu-se cordial Tony Hopkins.

Sursa articol:Ziare.com

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About Cristinel Oancea