filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Castelul lui Dracula este bantuit: exista si dovada! | UrbanNews
Get a site
Monday, September 21, 2020
Ultima oră
Home >> UrbanLife >> Ciudatenii >> Castelul lui Dracula este bantuit: exista si dovada!
Castelul lui Dracula este bantuit: exista si dovada!

Castelul lui Dracula este bantuit: exista si dovada!

castel

Despre Castelul Slains din Scotia se spune ca l-a inspirat pe Bram Stoker atunci cand acesta a construit imaginara resedinta a contelui Dracula.

Satenii din zona sustin insa ca acesta este bantuit. Din Castelul Slains au mai ramas doar ruine, dar in continuare un obiectiv turistic pentru turistii din zona. Localnicii spun ca locul este bantuit, iar in apararea lor vin, culmea, doi catei!

 

castel
castel

La doar o saptamana distanta, doi caini au plonjat in gol de la 30 de metri, dupa ce au sarit pe aceeasi fereastra! Unul dintre catei, un Shih Tzu a supravietuit, desi a aterizat pe pietre. Celalalt, un yorkshire terrier n-a fost la fel de norocos.

 

castel
castel

 

“E incredibil ca doi catei au sarit pe aceeasi fereastra, noi am spus dintotdeauna ca locul este bantuit” spune un localnic.

castel
castel

Proprietarii cainelui care a sarit spun ca l-au vazut mai speriat ca niciodata in momentul in care a alergat spre fereastra si a sarit in gol de la 30 de metri.

 

castel

 

Castelul Slains este considerat de multi sursa de inspiratie a lui Bram Stoker, scriitorul irlandez care l-a inventat pe Dracula a vizitat locul in mijlocul procesului de creatie, in 1895. Doi ani mai tarziu a iesit pe piata marele sau roman – Dracula.

Sursa articol: DeBarbati.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor