filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Bucharest Skydiving Boogie editia a III-a | UrbanNews
Get a site
Friday, November 27, 2020
Ultima oră
Home >> UrbanLife >> Bucharest Skydiving Boogie editia a III-a
Bucharest Skydiving Boogie editia a III-a

Bucharest Skydiving Boogie editia a III-a

TNT Brothers ne invita la Bucharest Skydiving Boogie and Training Camp, editia a III-a a unui eveniment care va insemna 5 zile de party in aer liber, evident cu mult skydiving, dar si cu muzica si alte distractii. Evenimentul va avea loc intre 19 si 23 septembrie 2012 la Clinceni.
Depaseste-ti limitele!
In perioada 19– 23 septembrie 2012 TNT Brothers organizeaza Bucharest Skydiving Boogie and Training Camp, editia a III-a: 5 zile de petrecere in aer liber cu skydiving, muzica si distractie pentru toata lumea!
In cele 5 zile ale festivalului organizat de TNT Brothers, salturile cu parasuta pentru amatori, realizate in tandem cu un instructor profesionist vor fi efectuate de la cea mai mare inaltime atinsa in salturile comerciale: 4500 m.
In plus, in cadrul unor sesiuni speciale de Training Camp, parasutistii profesionisti vor avea ocazia sa isi perfectioneze tehnica alaturi de instructori calificati la nivel international.
In fiecare seara, incepand cu 7 pm in hangarul TNT Brothers vor fi proiectate filmele salturilor din fiecare zi si vor avea loc petreceri tematice.

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Cand: 19 – 23 septembrie 2012
Unde: Dropzone-ul TNT Brothers, aerodromul Clinceni
Mai multe informatii pe  www.tnt-brothers.ro
Facebook: TNT Brothers
Localizare. Comuna Clinceni (judetul Ilfov) este situata la vest de Bucuresti, la 16 km distanta, pe DN 6, soseaua Bucuresti-Alexandria. Vezi Aerodromul Clinceni pe harta.
Preturi. Un salt cu parasuta poate costa 650 de lei (fara filmare), 875 de lei (cu filmare) si 950 de lei (filmare+poze). De asemenea, TNT Brothers ofera si licenta de parasutism prin intermediul unui curs care dureaza aproximativ doua saptamani si care costa 6.000 de lei.
TNT Brothers ne anunta inca de pe acum sa ne pregatim pentru Bucharest Skydiving Boogie, editia a III-a care va avea loc la Clinceni.
Tu ai facut vreodata un salt cu parasuta? Ai fi tentat sa incerci?

Continuare pe Urban.ro: Bucharest Skydiving Boogie editia a III-aBucharest Skydiving Boogie editia a III-a

Sursa articol: Urban.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor