filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
BMW prezinta noul BMW Seria 4 Gran Coupé | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Auto >> BMW prezinta noul BMW Seria 4 Gran Coupé
BMW prezinta noul BMW Seria 4 Gran Coupé

BMW prezinta noul BMW Seria 4 Gran Coupé

BMW prezinta noul BMW Seria 4 Gran Coupé, primul coupé cu patru usi din segmentul premium al clasei medii si astfel extinde inca o data portofoliul de modele. Dupa lansarea versiunilor BMW Seria 4 Coupé si Cabriolet, Gran Coupé este al treilea model al noii game BMW Seria 4 care prin proportiile sale atletice este mai lung, mai lat si mai dinamic decât orice alta serie anterioara din clasa medie. BMW Seria 4 Gran Coupé combina silueta subtire a unui coupé cu doua usi cu functionalitatea oferita de cele patru usi si spatiul generos. Noul model va fi prezentat in premiera la Salonul Auto de la Geneva si urmeaza sa debuteze pe pietele din intreaga lume, inclusiv România, din vara acestui an.

Noi standarde eleganta si extravaganta in clasa medie
BMW Seria 4 Gran Coupé are exact aceleasi dimensiuni precum coupé-ul cu doua usi: lungime 4.638 mm, latime 1.825 mm si ampatament 2.810 mm. In fata, ambele modele sunt identice si impart particularitatile de design specifice BMW precum grila dubla a radiatorului, farurile rotunde duble si priza larga de aer din spoilerul frontal. Consolele scurte tipice BMW, capota lunga a compartimentului motor si habitaclul dispus mult in spate definesc designul BMW Seria 4 Gran Coupé si proportiile sporive deosebite.

Concept dinamic si elegant cu elemente functionale
BMW Seria 4 Gran Coupé ofera pasagerilor, datorita configuratiei cu patru usi, un acces usor in automobil. Usile sunt fara rama si dispun de particularitatile de design specifice coupé-urilor BMW de clasa medie ceea ce accentueaza eleganta conceptului auto. Eleganta functionala a modelului cu 4+1 locuri este evidentiata de instrumentele rotunde proeminente, cu tehnologie “black panel” si monitor iDrive flat-screen. Deschiderea hayonului lat si portbagajul spatios usureaza incarcarea si descarcarea bagajelor.

Numeroase optiuni de personalizare oferite prin trei linii speciale de design, pachetul M Sport si programul BMW Individual
Interiorul BMW Seria 4 Gran Coupé reprezinta eleganta si rafinamentul combinate cu o ergonomie remarcabila. Toate butoanele de control sunt configurate pentru a oferi conducatorului acces optim la ele. Combinatia de materiale si calitatea deosebita a executiei definesc ambianta premium de la bordul noului BMW Seria 4 Gran Coupé. Varianta standard a modelului, dar si cele trei linii optionale de deisgn (Modern, Luxury si Sport) si pachetul M Sport permit o personalizare remarcabila a automobilului. Programul BMW Individual, disponibil chiar de la lansarea pe piata, include optiuni pentru crearea unui automobil exclusivist cu pachete speciale de tapiterie cu piele a interiorului, culori pentru exterior si jante de 19 toli, din aliaj usor.

Disponibile de la lansare: trei motoare pe benzina, cu patru si sase cilindri, si doua motoare diesel cu patru cilindri

Noul BMW Seria 4 Gran Coupé ofera o selectie de cinci motoare puternice, rafinate si eficiente. Vârful de gama este reprezentat de motorul pe benzina – 3,0 litri, sase cilindri -, care echipeaza modelul 435i si care dezvolta 306 CP (consum de combustibil urban/extraurban/mixt: 11,4/6,2/8,1 l/100 km; emisii CO2: 189 g/km). BMW 428i Gran Coupé (consum urban/extraurban/mixt: 8,9/5,3/6,6 l/100 km; emisii CO2: 154 g/km) si BMW 420i Gran Coupé (consum urban/extraurban/mixt: 8,7/5,1/6,4 l/100 km; emisii CO2: 149 g/km) sunt echipate cu motoare cu patru cilindri, usoare si puternice, care furnizeaza 245 CP, respectiv 184 CP. Asemenea tuturor variantelor diesel de la BMW, cele doua motoare cu patru cilindri disponibile pentru BMW Seria 4 Gran Coupé sunt cunoscute pentru cursivitate, cuplu si eficienta remarcabila. BMW 420d Gran Coupé (consum urban/extraurban/mixt: 5,8/4,1/4,7 l/100 km; emisii CO2: 124 g/km) ofera 184 CP cu un consum mediu mixt, in functie de tipul de anvelope, de numai 4,7-4,9 l/100 km si sprinteaza de la 0 la 100 km/h in doar 7,7 secunde. Motorul de la BMW 418d Gran Coupé (consum urban/extraurban/mixt: 5,4/4,0/4,5 l/100 km; emisii CO2: 119 g/km) are o putere de 143 CP si un consum de 4,5-4.7 l/100 km.

Sursa articol: Auto.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor