filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Ati reusit, grasilor, lenesilor! | UrbanNews
Get a site
Sunday, June 20, 2021
Ultima oră
Home >> Sport >> Ati reusit, grasilor, lenesilor!
Ati reusit, grasilor, lenesilor!

Ati reusit, grasilor, lenesilor!

Societatea de consum a castigat! Eu ma declar invins. Alaturi de mine, milioane de oameni ce au visat intreaga lor viata la un singur lucru: titlul olimpic!

 

Au omorat ce ne era mai drag in lumea asta a sportului. Au omorat spiritul jocurilor olimpice!

Comitetul International Olimpic a reusit sa ucida spiritul jocurilor olimpice. A decis scoaterea luptelor de la JO din 2020.

Este imposibil de descris ceea ce au facut acesti oameni care nu urmaresc decat interese personale! Jocurile olimpice au ajuns un program de divertisment.

Cica luptele nu fac audienta. Cica luptele nu atrag spectatori. Si cica golful o face, cica squashul va avea sansa sa o faca la JO din 2020.

Lumea a luat-o razna. Altfel nu pot descrie decizia luata de CIO. Au scos luptele pentru a face loc unor “sporturi” ca Baseball/softball, Squash, Catarari, Wakeboarding sau Sporturi pe Role!

Este o rusine ce se intampla. De fapt “rusine” este prea putin spus. Este o decizie luata de oameni care nu au muncit in viata lor cat a muncit un campion olimpic la lupte INTR-O SINGURA ZI!

Oameni care dau ordine (crede cineva ca decizia a fost una logica, bazata pe argumente?) sa fie scoase luptele din jocurile olimpice.

Oameni care nu au creier, inima si c*aie! Oameni care nu stiu ce inseamna munca depusa de un luptator, de un om care nu a facut altceva in viata decat sa isi perfectioneze tehnica, mintea si corpul pentru un singur scop: titlul olimpic la lupte!

Oameni pusi in functii ca sa amuze o gloata reprezentativa pentru o societate care s-a nascut cu sticla de cola intr-o mana si chipsuri in cealalta mana, in fata televizorului!

De ce au fost scoase luptele de la JO? Pentru ca nu mai face audienta, nu mai vinde!

Cui? Va zic eu cui! Unei societati bolnave, o societate care nu stie sa faca sport, o societate care habar nu are ce inseamna sa dai totul, dar absolut totul din punct de vedere fizic, psihic si emotional pentru un obiectiv! O societate care stie sa dea “right click” si “download”, o societate ce nu este in stare sa faca 10 flotari!

O societate care a luat decizia sa scoata cel mai barbatesc si mai vechi sport din lume de la jocurile olimpice.

O societate care a reusit sa omoare spiritul jocurilor olimpice! Asta suntem!

Nu trebuie sa fii fan sau practicant de lupte pentru a realiza ce au facut oamenii astia. Nu trebuie sa fii expert in criminalistica pentru a intelege o crima.

Imi este atat de scarba de aceasta decizie incat imi este greu sa ma exprim civilizat in cuvinte!

Cum spunea un prieten: “Nu iti dai bunicul afara din casa pentru ca nu mai produce bani”.

Nesimtitilor!

 

 Sursa articol: debarbati.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About Maria Adriana