filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Annes - Unde (videoclip) | UrbanNews
Get a site
Friday, February 28, 2020
Ultima oră
Home >> UrbanLife >> Annes – Unde (videoclip)
Annes a revenit cu single-ul Unde si a lansat astazi si videoclipul, un material care daca va amintiti a beneficiat de o productie inedita, cu tinute avangardiste, dar si cu un incident mai putin fericit. Oricum, clipul merita vazut pentru ca are un visual foarte interesant, iar regia ii apartine lui Millo Simulov , premiat la Cannes. Cu mare desfasurare de forte si un buget pe masura, filmarile videoclipul piesei Unde s-au intins pe mai bine de 22 de ore de munca, timp in care bratele pictate ale celor peste 50 de actori figuranti au cautat-o permanent pe artista incercand s-o tina prizoniera chiar prin salteaua patului baldachin, creat pentru filmare. Urmariti mai jos! Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul. Regizorul Millo Simulov are un simt artistic deosebit! Pot spune ca a reusi sa ma surprinda intr-o ipostaza iesita din tipare, in special in cadrele cu rochia de dimensiuni suprarealiste, tinuta care m-a impresionat peste masura. a marturisit Annes. Din pacate, fimarile nu au fost lipsite de intamplari mai putin fericite: in ultimele ore de filmare, oboseala si-a spus cuvantul, iar artista a fost accidentata de hair stylista ei, provocandu-i o arsura de gradul II pe gat, cu ondulatorul incins. Piesa Unde a fost produsa de Gabi Huiban si Daniel Creed, in timp ce versurile sunt scrise chiar de Annes. Gabi Huiban s-a ocupat si de productia piesei I Need You lui Annely Cole dar si de Vorbe Goale a Giuliei, pe care ati putut-o vedea live la RMA 2011 . Va place videoclipul?      

Annes – Unde (videoclip)

Annes a revenit cu single-ul Unde si a lansat astazi si videoclipul, un material care daca va amintiti a beneficiat de o productie inedita, cu tinute avangardiste, dar si cu un incident mai putin fericit. Oricum, clipul merita vazut pentru ca are un visual foarte interesant, iar regia ii apartine lui Millo Simulov, premiat la Cannes.

Cu mare desfasurare de forte si un buget pe masura, filmarile videoclipul piesei Unde s-au intins pe mai bine de 22 de ore de munca, timp in care bratele pictate ale celor peste 50 de actori figuranti au cautat-o permanent pe artista incercand s-o tina prizoniera chiar prin salteaua patului baldachin, creat pentru filmare.

Urmariti mai jos!

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Regizorul Millo Simulov are un simt artistic deosebit! Pot spune ca a reusi sa ma surprinda intr-o ipostaza iesita din tipare, in special in cadrele cu rochia de dimensiuni suprarealiste, tinuta care m-a impresionat peste masura. a marturisit Annes.

Din pacate, fimarile nu au fost lipsite de intamplari mai putin fericite: in ultimele ore de filmare, oboseala si-a spus cuvantul, iar artista a fost accidentata de hair stylista ei, provocandu-i o arsura de gradul II pe gat, cu ondulatorul incins.

Piesa Unde a fost produsa de Gabi Huiban si Daniel Creed, in timp ce versurile sunt scrise chiar de Annes. Gabi Huiban s-a ocupat si de productia piesei I Need You lui Annely Cole dar si de Vorbe Goale a Giuliei, pe care ati putut-o vedea live la RMA 2011.

Va place videoclipul?

     

Continuare pe Urban.ro:
Annes – Unde (videoclip)Annes - Unde (videoclip)

Sursa articol: Urban.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor