filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
A mancat 31 de ani numai pizza. Ce risca femeia daca nu isi schimba urgent regimul alimentar | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> UrbanLife >> Ciudatenii >> A mancat 31 de ani numai pizza. Ce risca femeia daca nu isi schimba urgent regimul alimentar
A mancat 31 de ani numai pizza. Ce risca femeia daca nu isi schimba urgent regimul alimentar

A mancat 31 de ani numai pizza. Ce risca femeia daca nu isi schimba urgent regimul alimentar

Claire Simmons, in varsta de 33 de ani, a primit o atentionare serioasa din partea medicului ei. Acesta i-a spus ca daca nu isi schimba regimul alimentar, atunci o sa moara.

Claire Simmons este necasatorita, locuieste intr-un cartier din Londra, iar stilul ei de viata presupune dragostea pentru un singur preparat: pizza, noteazaHuffington Post.

Doctorul a avertizat-o ca aceasta “mono-dieta” ar putea sa o omoare.

Claire nu pare sa fie speriata si spune ca, desi s-a hranit in ultimii 31 de ani de ani doar cu pizza, ea duce un stil de viata de sanatos. Bea multa apa si face sport.

Problema ei este rezultatul unei tulburari psihice, cunoscuta sub denumirea de “Boala mancatului selectiv”. Un astfel de regim alimentar nu poate asigura toate vitaminele si mineralele de care are nevoie organismul pentru a se dezvolta sanatos.

Claire a decis sa isi spuna povestea, dupa ce a citit despre Stacey Irvine, care a ajuns in spital dupa ce a mancat doar aripioare de pui timp de 15 ani.

Sursa: huffingtonpost.com

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor