filme noi onlinefilme onlinefilmefilme online hdfilme noi
Horoscop lunar Varsator: Octombrie 2012 | UrbanNews
Get a site
Tuesday, March 9, 2021
Ultima oră
Home >> Horoscop >> Horoscop lunar Varsator: Octombrie 2012
Horoscop lunar Varsator: Octombrie 2012

Horoscop lunar Varsator: Octombrie 2012

Horoscop zodia Varsator, luna octombrie 2012: Dragoste si cuplu

Avandu-l pe Jupiter in casa iubirii si a sexualitatii, nu ai cum sa somezi in octombrie 2012. Potentialul amoros este apreciabil, iar ocaziile de a-l pune in valoare nu lipsesc. Cum s-ar spune, are balta peste, mai ramane doar sa arunci undita.

Problema este ca in octombrie 2012 nu te multumesti doar cu placerile simple, izvorate din instinct. Ai nevoie sa te acordezi mental si spiritual cu perechea, acum mai mult ca oricand, fiindca ti-o cere tranzitul stapanului casei cuplului (Soarele). Satisfactia maxima o ai cand cel de alaturi rezoneaza la aceleasi valori si conceptii ca tine, cand iti deschide carari noi spre cunoastere sau cand le strabateti in doi.

In octombrie 2012 exista si o intrepatrundere intre relatii si distante: o idila cu cineva de departe, un drum catre cel drag sau alaturi de acesta?

Iubirea mai poate avea tangente cu misterele, secretele, preocuparile ezoterice sau psihologice, dar si cu banii, cadourile, investitiile.

Horoscop zodia Varsator, luna octombrie 2012: Cariera si bani

Octombrie 2012 isi aduce o provocare careia va trebui sa-i faci fata in urmatorii 3 ani: aceea de a-ti testa perseverenta, rabdarea si simtul responsabilitatii, de a invata sa construiesti incet, sigur si temeinic.

Saturn intra in casa carierei pe 5 octombrie 2012 si o va parasi abia pe 18 septembrie 2015. Pentru a veni in intampinarea cerintelor lui Saturn, ideal ar fi sa te implici cu buna stiinta intr-un proiect laborios, pe termen lung. Daca tot trebuie sa te ostenesti, macar sa stii pentru ce. Saturn vrea sa te vada carand un sac greu in spate si, decat sa-ti puna el pe umeri unul pe care nu-l doresti, mai bine alege-ti-l tu.

Vor aparea si evenimente care pregatesc terenul pentru acest viitor responsabilizant, mai ales in prima si ultima decada a lunii octombrie 2012.

In plan financiar, eforturile promit sa-ti fie bine rasplatite, dar ai nevoie de multa luciditate in administrarea banilor.

Horoscop zodia Varsator, luna octombrie 2012: Sanatate si moral

Te prezinti foarte bine fizic si este putin probabil sa apara probleme serioase in octombrie 2012.

Activitatea nervoasa pare sa fie foarte intensa, ducand catre neliniste si stres. Poate n-ar fi rau sa faci o cura de magneziu si sa mai bei cate un ceai de tei seara.

Miscarea este o necesitate esentiala, care nu trebuie ignorata.

Horoscop zodia Varsator, luna octombrie 2012: Sfatul eAstrolog.ro Pune-ti la bataie initiativa si energia intr-o activitate de echipa!

Sursa horoscop: eAstrolog.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste UrbanNews pe FACEBOOK!


About UrbanNews Editor